Letní kemp – OLOMOUC 2020

Letní kemp je určen pro děti od 8 ti do 13 let

Hlavní náplní je propojení správných sportovních impulzů, atmosféry porozumění a radosti. Po dvou letech se z důvodu zkvalitnění sportovního prostředí vracíme opět do Olomouce, nicméně i letos budeme chtít zanechat volnočasové aktivity v širokém spektru, které královské město Olomouc a jeho okolí nabízí. Novinkou je letos zajištění ragbyové karty na Městskou hromadnou dopravu v Olomouci, která nám umožní cestovat bez omezení.

Máme program i pro dospělé a trenéry aneb Jak trénovat ragby?

Pro zájemce z řad rodičů a trenéry z nově vzniklých klubů chystáme opětovně, trenérské školení a odborné vedení ragbyových jednotek, termíny naleznete na webu.

Pár základních informací

Opět bude vypravena vlaková přeprava pro hlavní skupinu z Prahy do Olomouce, ale přepravu vícečlenných skupin jsme schopni zajistit i pro ostatní zájemce.  

Speciální design sportovního vybavení

Ragbyová kolekce se letos vrací ke střízlivějším modelům a doufáme, že i tak se bude líbit.

Kdy vlastně začínáme?

Zahájení kempu a společný sraz pro všechny účastníky bude v sobotu 11. července, ukončení v sobotu 18. července okolo poledne.

Ubytování, stravování, pitný režim a co s sebou vzít…

Ubytování je pro účastníky Letního kempu společné na Základní škole Heyrovského. Zde akademie zajišťuje nafukovací matraci, účastníci mají s sebou vlastní spacák a polštář. Sociální zařízení je společné. Výhodou tohoto typu ubytování je možnost využití celého sportovního areálu od rána až do večera. Přes noc je zajištěno hlídání. Stravování je v režimu, snídaně a oběd je přímo na škole, večeře v nedalekém hotelu COMFORT, společně s účastníky ELITE kempu (13 – 23 let), druhá večeře bude k dispozici v areálu po 21:00 hodině. Přezůvky, tenisky, tričko, ragbyový dres a sportovní souprava je ideální kombinace pro pobyt na kempu.

Kde budeme sportovat, trénovat a bavit se….

K dispozici máme celý sportovní areál ZŠ Heyrovského, jež zahrnuje hřiště s plastickým povrchem, hřiště pro házenou a basketbal s tartanovým povrchem, kryté tělocvičny a lezeckou stěnu. Budeme také pracovat ve Sportovním areálu RC a Atletika Olomouc, který zahrnuje travnaté hřiště, tartanovou dráhu, krytou halu s tartanovým povrchem, posilovnu pro těžké závaží a posilování vlastní vahou. V rámci volnočasových aktivit se nabízí výlet po královském městě či do nedalekých přírodních parků, popřípadě ZOO.

Co je naším cílem!

Všichni naši lektoři, trenéři, animátoři se snaží být vždy pozitivní a vycházet hráčům i rodičům ve všem vstříc. Vždy podporujeme individualitu každého účastníka a při tréninku klademe důraz na pochopení probíraného tématu. Snažíme se, aby se naši účastníci jej nebáli používat v praktických herních situacích. Naším cílem není hráče drilovat, ale naučit je samostatně myslet, chápat a posléze dané prvky používat v samotném utkání. Také jsme rádi, když s námi hráči komunikují a nebojí se pokládat otázky a následně reagovat na odpovědi.

Váš Karel Ševčík alias Bambyk a ostatní