Natálie Poláková – 15 let (Lions Rumburk)

Jmenuji se Natálie Poláková. Ragby hraju již 5 let. Letního kempu se budu účastnit již potřetí. Tyto kempy jsou pro mě velkým přínosem. Naučím se tam spoustu nových věcí, které mám pak příležitost předat dál v našem rumburském klubu. Dále jsem se v předchozích letech účastnila i víkendových (nyní už jen jednodenních) kempů. Vždy mě tyto kempy hodně bavilo.

V našem klubu je minimum holek a tak nemáme holčičí skupinu. Tento rok je poslední, kdy můžu hrát smíšené ragby a účastnit se turnajů s naším rumburským klubem. Od příštího roku můžu hrát už jen ragby dívčí. To pro mě znamená, že musím dojíždět do jiných klubů. Ve Šluknovském výběžku ani poblíž, žádné dívčí kluby nejsou. Nejbližší kluby jsou až kolem Prahy a to je pro mě i rodiče hodně časově náročné. Příští rok se také již budu rozhodovat na jakou školu jít a stále se držím myšlenky, že budu hledat školu v místech, kde bych mohla s ragby aktivně pokračovat. Ragby hraju ráda, baví mě to. Hodně mě baví jezdit na kempy a turnaje.

Měla jsem možnost se také účastnit UWG her v Klagenfurtu a turnaje ve Francii, což pro mě byl neuvěřitelný zážitek. Ve Francii jsme se také měli možnost naučit nové věci. Turnaj byl spojen s tréninky.
Na Elite kemp se hodně těším, mezi hráči a hráčkami mám již za ty roky i nějaké přátele.
Jednou bych se ráda dostala do České reprezentace.
V případě, že se rozhodnete mou účast na kempu finančně podpořit, budu za to ráda a rodiče ještě víc. Protože vím, že jen to dojíždění na všechny turnaje a podpora rodičů není jen tak.