Žádosti z Fondu podpory jsou pro letošní léto, ukončeny!

K 30. dubnu 2021 skončila možnost podat žádost o finanční příspěvek na letní akce našeho projektu.

K tomuto datu evidujeme více jak padesát žádostí ze všech tří vypsaných programů. O udělené výši a způsobu podpory budeme vybrané účastníky informovat písemnou formou k datu do 30. května 2021!

Stejně jako v předchozích letech jsme za velké pomoci našich partnerů a velké skupiny drobných podporovatelů mohli otevřít možnost žádat o finanční příspěvek z Fondu podpory Ragbyové akademie Yvese Perrota.

Co je a k čemu slouží Fond podpory?

Fond podpory se již osmým rokem snaží přímo pomáhat těm hráčům a hráčkám, nebo i rodinám, které se zaslouží o naši finanční či materiální podporu. Letos i díky nepříjemné covid situaci byly naše možnosti omezenější než obvykle, ale i tak se nám sešlo na více jak padesát žádostí o příspěvek z celé republiky. Částka, která bude rozdělena přesahuje 130 tisíc korun a pevně věříme, že námi poskytnutý příspěvek pomůže samotným mladým hráčům v jejich sportovním, ale i běžném životě.

I vy můžete pomoci se stát partnerem našeho Fondu podpory!

V letošním roce jsme nabídli podporu ve třech programech/ kategoriích, které jsou určeny samotným účastníkům našich akcí:

  1. Talent
  2. Sociálně slabší prostředí či neúplná rodina
  3. Sourozenec a vícečlenná rodina                     

Zároveň, ale také nezapomínáme na podporu nových či mladých trenérů případně trenérek zejména z mladých či malých klubů, které podporujeme individuálně v podobě individuálního partnera na dané akci!

Karel Ševčík