MINI – Letní kemp

Určeno pro děti od 7 do 10 let

Termín akce je od 3 do 10. července 2021 / Olomouc

Předpokládaná cena je 6.500,- Kč

V ceně je zahrnuto:

Ubytování – Hotel Clarion Congres Olomouc + Stravování a pitný režim – Režim bufetová snídaně, svačina, oběd, večeře, druhá večeře, o pitný režim se postará náš partner Nutrend + Doprava Z Prahy do Olomouce a zpět – Je zajištěna společná doprava místenkovým vlakem Českých drah + Doprava po Olomouci – Je zajištěna volná týdenní jízdenka MHD + ProgramSportovní náplň – Odborné i zábavné sportovní tréninky, pohybových aktivit do kterých je zahrnuta atletika, ragby, míčové hry a jiné. Volnočasový veselý program – Písně a zábavné hry, poznávání Olomouce a výlety do okolí a dále (Dolní Morava) + Sportovní vybavení  – Každý účastník obdrží i vlastní sportovní triko a další vybavení, kolekce je letos zaměřena v duchu POP ARTU.

Další důležité informace!

Kdy vlastně začínáme? – Účastníci, kteří využívají vlakovou přepravu z Prahy začínají srazem na Hlavním nádraží cca v 11:00 hodin. Pro účastníky, kteří se dopraví po vlastní ose je povinná registrace v místě ubytování v sobotu od 15:00 hodin.

Ukončení kempu a vyzvednutí je možné následující v sobotu od 13:00 hodin (po obědě). Po předchozí domluvě je možné přijet na akci později a dříve z ní odjet.

Kde se budeme pohybovat, sportovat a bavit se…. V rámci kempu nejčastěji pracujeme v areálu s přírodním travnatým hřištěm na tzv. Lokomotivě, který nabízí tartanový ovál, ale také krytou halu včetně zázemí. V případě nepříznivého počasí využíváme sportovní areál ZŠ Heyrovského, kde je součástí areálu hřiště pro házenou a basketbal, krytá tělocvična a vnitřní lezecká stěna. Ve volnu navštěvujeme koupaliště v Olomouci, ale také v nedalekých Poděbradech. Velmi oblíbený je také cyklovýlet po staré Olomouci nebo do nedalekých přírodních parků a samozřejmě ZOO. Ve volných dnech, plánujeme výlet na Dolní Moravu na stezku do oblak.

O co se v rámci našich akcí snažíme! – Všichni naši lektoři a animátoři se snaží být vždy pozitivní a vycházet dětem a rodičům vstříc. Vždy podporujeme a respektujeme individualitu každého účastníka a při našich aktivitách klademe důraz na pochopení probíraného tématu. Snažíme se, aby naši účastníci se následně nebáli samostatně myslet a komunikovat. Také jsme rádi, když s námi děti komunikují a nebojí se pokládat otázky a následně reagovat na odpovědi.

Informace k úhradě – Cena je 6.500,- Kč. Po 1. 5. 2021 je nutné, uhradit již celou částku k termínu do 1. 6. 2021. Částku uhraďte na – Bankovní převod na účet – ČSOB  – 218105120/ 0300 – Uveďte prosím – Variabilní symbol – 012021 – Poznámky – MINI mezera Příjmení a jméno účastníka akce

Karel Ševčík a Yves Perrot