Zveřejňujeme letošní příspěvky Fondu podpory

Akciová společnost, MÚÚÚ – Maso Uzeniny Písek, Spolek AMMOR (Asociace malých a mladých oddílů ragby), společnosti Bontagate (sportovní značka LOCK LOCK) a SBP Zaviko International, vyhlášuje k 19. květnu 2020, rozdělení letošních finančních příspěvků Fondu podpory.

Každým rokem Sport bez předsudků (Ragbyová akademie Yvese Perrota), podpoří v rámci svých vypsaných programů žadatele, kteří splní jednoduchá kritéria. Stejně jako loni, jsme i letos a to hlavně díky výrazné aktivitě spolku AMMOR, získali podporu akciové společnosti MÚÚÚ, která bude i v letošním roce nejvýraznějším partnerem Fondů podpory, Ragbyové akademie. Naši tradiční donátoři, se však také nenechali zahanbit a tak díky štědrosti všech partnerů můžeme letos mezi žadatele rozdělit částku blížící se výši 160.000,- Kč.

Tato částka byla rozdělena mezi 50 účastníků (hráči a hráčky) ze 14 klubů (Babice, České Budějovice, Iuridica Chrášťany, Jablonec nad Nisou, Liberec, Olymp Praha, Plzeň, Ragbyová akademie Brno, Rakovník, Rumburk, Slavia Praha, Sparta Praha, Tatra Smíchov, Zlín) a také mezi 10 klubových trenérů (Liberec, Olymp Praha, Plzeň, Ragbyová akademie Brno a Rumburk), kteří během letních kempů absolvují vlastní otevřené semináře a pohovory s našimi hlavními trenéry. Fond také podpořil na 15 sourozeneckých dvojic a v jednom případě i trojici.

Žadatele, budeme nyní písemně či telefonicky informovat a doufáme, že jim vykouzlíme na tváři velký úsměv.

My všem našim partnerům, moc a moc děkujeme a jak říká Yves, „Grande chapeau“ alias „obrovský klobouček“!

BAMBYK