Jupííí…..na léto máme plno!

Když jsme loni rozhodli, že uspořádáme oba letní kempy (Letní od 9 až 13 let a Elite od 13 až 23 let) na jednom místě, padla jasná volba na Olomouc, kde vždy můžeme využívat skvěle vybavená sportoviště, ale také zázemí Hotelu Clarion, sportovní základní školy Heyrovského, UP Olomouc a soukromé kliniky zdraví. Také jsme, stanovili pevné kvóty účastníků, aby nepřevyšovaly 50 hráček či hráčů.

Až do dnešního dne a nechtěl bych to zakřiknout, jsme se díky situaci okolo COVID-19 (číslo 19 na dresu akademie už také nikdy nepoužijeme!), jsme se třásli o to zda vůbec budeme moci, akci pořádat. Tuto středu, po prohlášení Ministra školství, mládeže a tělovýchovy (pro mladší máme na mysli sport), naše nálada, klesla na pomyslný nejnižší a nevoňavý bod mrazu. Už jsme v duchu psali prohlášení rodičům a všem našim partnerům, ve kterém jsme vysvětlovali, že asi budeme muset přistoupit k přeložení termínu akcí na srpen či je úplné zrušit.

Ovšem, před chvílí (Halejuja…) nás všechny potěšil, (ani nedokáži popsat, jak moc) článek, zveřejněný na Seznam.cz, autor Josef Mačí, který plně zveřejňuje a upřesňuje původní prohlášení, ve kterém sám úřad, upřesňuje, že již od 8. června se mohou pořádat akce s účastí do 50 osob!

Jásejme tedy, pěkně všichni společně a nahlas, Jupíí.

K dnešnímu dni evidujeme 50 a 50 přihlášek, teď nás čeká už jen tradiční organizace celého kolosu, počínaje tvorby jídelníčků (letos bude možná i večer s překvapením od Master Chefa) až po zajištění individuální náplň antialergických polštářů či přikrývek pro děti.

Ale znáte nás, stejně se na to těšíme!

Co jediné zatím nemůžeme, je vás pozvat, ať se za námi přijedete podívat….

Karel a Yves