INFORMACE – LETNÍ KEMP Dolní Morava

Dolní Morava – Letní kemp 2019

Školní rok se chýlí ke svému konci a máme tu dlouho očekávané prázdniny a s nimi i letní kempy Ragbyové akademie Yvese Perrota. děti od 8 do 14 let ho mají, letos již podruhé v překrásném prostředí Jeseníků na Dolní Moravě a hlavní stan rozbijí od soboty 6. července na chatě Moravanka neboli U Slona.

Sraz pro všechny, kteří své děti přivezou po vlastní ose je mezi 12:00 až 14:00 hodin.

Velká skupina účastníků, vyrazí v sobotu 6. července ráno z Hlavního nádraží v Praze. Sraz je od 6:45 až do 7:10 hodin, v samotném středu mezi pohyblivými schody do I. patra, respektive u velkých sloupů. Naše lektory poznáte zcela jasně, nebudou tam, protože jim ujelo metro a nebo zaspali….Teď jste se, trošku orosili, že? Nebojte, budou mít na sobě velmi výrazné pruhované dresy s označením Academie de Rugby. U některého z nich se zaregistrujte, tedy nechte se zapsat. Mějte u sebe v obálce nachystané vyplněné informace, zejména o zdravotním stavu či případné medikaci, rekonvalescenci. Zdůrazňuji, mějte to sepsané, naši lektoři jsou sice báječní kluci, ale pojede vás asi 50 a to se v tom chaosu při odjezdu ihned zapomene. Tuto obálku, včetně řízků pro naše věčně hladové mladé lektory jim předejte. Posléze doprovoďte své děti až na perón, pomozte všem dětem se usadit do správného vagonu a na správné sedadlo, když už máme ty místenky. také zkontrolujte, zda jde opravdu o vlak s označením EX 123 FATRA směr na Olomouc….

Pak už jen zamávat a zažádat o přátelství na Facebookovém profilu Ragbyová akademie Yvese Perrota, kde každý den naleznete aktuální zprávy a audiodokumentaci….

A teď, už jen přečíst seznam toho co bude vaše dcera či syn, opravdu potřebovat!

  1. Seřízené jízdní kolo pro přesuny na sportoviště a výlety, hlavně brzdy!!!
  2. Slušné vychování a hlasitý pozdrav pro kohokoliv, když ho budete míjet
  3. Středně teplou bundu pro přejezdy mezi tréninky a penzionem
  4. Batoh na sportovní věci při přechodu na trénink
  5. Podepsaný Bidon (láhev na vodu)
  6. Sportovní obuv
    1. Atletické boty (myslíme opravdu sportovní obuv na běh) pro venkovní běhání
    2. Sportovní obuv pro přesuny mezi sportovišti
    3. Kopačky s litou podrážkou – Ne s vyměnitelnými kolíky
  7. Sportovní oblečení pro trénink ve venkovním prostředí
    1. Funkční spodní vrstvu
    2. Elastické kalhoty / Elastické triko
    3. Funkční střední vrstvu
    4. Náhradní ragbyový dres
    5. Náhradní ragbyové trenýrky
    6. Náhradní ragbyové štulpny
  8. Funkční horní vrstvu
    1. Bunda bez zipů
    2. Nepromokavou/ odolnou proti větru odolnou proti roztržení při tréninku
    3. Sportovní čepici s kšiltem proti slunci
  9. Krém na opalování
  10. Ručníky a osušky a osobní hygiena
  11. Případné léky a jejich rozpis medikace

Základní informace!

Letní kemp Ragbyové akademie Yvese Perrota je určen pro děti od 8 do 14 let, neboť jeho hlavní náplní je propojení správných sportovních impulzů, atmosféry porozumění a radosti.

Na Dolní Moravu se po loňských zkušenostech vracíme letos, již podruhé a to především z důvodu, že zdejší prostředí plné kopců, hor, zeleně a čerstvého vzduchu je to správnou kombinací prázdninového odpočinku a sportovní aktivity dětí.

Zcela jistě budeme letos chtít zanechat aktivity, výlet na kolech pod Kralickým Sněžníkem či divoké sjezdy v bobové dráze za deštivého počasí, kdy podmínkou pro získání vstupenky bylo pěvecké, taneční či divadelní představení jednotlivců či skupin. Můžete shlédnout na našem webu.