Hurrá, máme náš web zpátky…

Děkujeme, všem kteří se podíleli na jeho navrácení…

Trvalo to skoro čtyři měsíce, než se nám podařilo všechno obnovit, přepsat, no, zase jsme si aspoň zavzpomínali na uplynulé chvíle a můžeme nyní prohlásit, že se nám toho podařilo nashromáždit docela dost.

Ale, rychle než si ho zase nějaký „dobrák“ z divně mluvících zemí, vypůjčí. Během těch uplynulých měsíců se nám podařilo uskutečnit báječné letní kempy, kde se nás sešlo přes 160, což je skvělé číslo na ragby. Konstatovali jsme, že ubytování v novém Hotelu Flora bylo fenomenální a to zejména skvělé poloze a báječným lidem od pana majitele, přes vedení až po děvčata na recepci či personál kuchyně. Všichni byli prostě velmi milí a nic nebylo nemožné. Také se skvěle osvědčili nové trenérské posily, jež ještě donedávna byli pouhými účastníky a dnes studují a hrají ragby v zahraničí tam kde to opravdu umí, Díky Denisi, díky Dane, díky Vojto, díky Adame, díky Vítku. Někteří z těch báječných asistentů už zítra či tuto neděli nastoupí za českou reprezentaci U18 nebo U20 a my jim budeme držet palce, díky a do toho Kryštofe, Martine, Pavle, brzo se uzdrav Tondo, což si ostatně přeje i paní co ti připomíná tvoji maminku.

Parta trenérů, byla jako vždy konzistentní, i když některé jsme viděli pouze na sportovištích neboť jejich manažerský program byl našlapaný jako Tour de France, nicméně jejich práce přinese zcela jistě výsledky, už dnes se na nás těší celá polovina města. Druhá se zase těší na našeho dvorního fotografa „Koudyho“, který pro dobrou kompozici klidně i zastaví orloj.

Letos poprvé nám chyběl Yves, byl totiž zdravotně indisponován, ale už je zase v plné síle a těší se na příští rok. Honza „Koník“ mezitím vydal skvělou učebnici o ragby a Karel „Bambyk“ má před vydáním pokračování publikace „Jak trénovat ragby 2“, takže se můžeme těšit co nám konec roku a začátek toho nového, přinese.

Tak ještě jednou „Aleluja“ a brzy se můžete těšit na informace o letních kempech 2024.

Váš Alexander Krizovský