Letní kempy 2023 zveřejňují své termíny…

K dnešnímu dni se můžete, budete-li chtít, registrovat na těchto stránkách. Čeká na vás opět spousta nových ragbyových a sportovních aktivit a možná přijede i překvapení z Nového Zélandu, ale o tom budeme informovat až to bude úplně jisté. také zatím nejsme schopni nabídnout garantovanou cenu, protože vše se strašně rychle mění. Rádi bychom zůstali u takové, která bude adekvátní.

Co víme, již dnes je, že letos poprvé nebude aktivně trénovat legendární Yves Perrot, také opouštíme báječný Congress Clarion Hotel a vrátíme se na původní místo, nebojte i to je v Olomouci.

K 1. lednu zveřejníme novou možnost žádostí o příspěvek z Fondu podpory, což bude pro ty z vás, kteří nám dříve napsali neúplnou žádost a pak zavolali, trošku složitější, ale na druhou stranu si všichni musíme uvědomit, že každým rokem najít donátory, jež nás podporují je rok od roku těžší.

Také zůstává pravidlo, že loňští účastníci mají přednostní právo účasti i letos, neboť i letos budou kempy limitovány předepsaným počtem účastníků.

Co závěrem? No, moc nás těší, že velká většina z vás, kteří některý z našich kempů absolvovali, stále ragby baví, hrají ho, nebo dokonce trénují děti, rozhodují utkání, „funkcionaří“ a někteří z vás stále dělají dobré jméno celému českému ragby ať už ve Francii, případně v Irsku, Španělsku a jinde. Jsme rádi, že jsme mohli být malou pomocí či motivací na vaší ragbyové cestě.

Prostě a jednoduše, těšíme se na vás a ten 11. ročník bude určitě opět stát za to!

Váš Karel Ševčík