ELITE CAMP – První informace

Informace k akci + Navýšení ceny ubytování, přepravy, stravování, místní přepravy!

Ačkoliv jsou naše akce smluvně zasmluvněné již od února tohoto roku, ve všech segmentech dochází k masivnímu nárůstu cen. Nicméně, všechny složky, které k našemu kempu potřebujeme nás požádaly o navýšení předem dohodnutých cen. Rozhodli jsme se tedy k nepopulárnímu kroku respektive navýšení standardní částky. Celkové navýšení nákladů má hodnotu 1.000,- Kč, 70% pokryjeme z našich zdrojů a od partnerů. Vás budeme muset požádat o extra příspěvek ve výši 300,- Kč. Jen pro vaši informaci se navýšení týká celkem 150ti účastníků obou našich letních akcí. pro ty co budou chtít uhradit na účet zašleme informativní email, od ostatních vybereme na místě během Velké registrace.

Odjezd na akci – je v sobotu 16. července 2022 a pro účastníky, kteří odjíždějí z Prahy bude opět sraz na Hlavním nádraží v Praze (mezi výstupy z metra a mezi jezdícími schody k hornímu prostoru u odjezdů). V místě Malé registrace, tedy srazu opět budou naši asistenti, kteří si ihned přeberou hráče a všechny účastníky, informace o medikaci a další dokumenty.

Velká registrace – 14:00 – 14:30 hodin v prostorách Hotelu Clarion Congress Hotel, který se nachází přímo naproti Hlavnímu vlakovému nádraží v Olomouci.

Ubytování – bude možné ihned po Velké registraci podle seznamu, kterým disponují na recepci (tento bude následně upraven podle skutečného seznamu účastníků a jejich přání s kým chtějí na dvojlůžkových pokojích bydlet)!

Pravidla akce – každý účastník akce, při registraci obdrží seznam povinností, tzv. „KODEX“, který obsahuje jednoduché pokyny jak se na akci chovat. Účastníci akce jsou povinni tato pravidla za všech okolností dodržovat. Případná velká porušení jsou okamžitě řešeny se zákonným zástupcem účastníka.

Sportovní vybavení – v průběhu registrace účastník/ hráč obdrží mimo pravidel ragbyový dres, trenýrky, štulpny s ponožkou a průkazku pro pohyb veřejnou dopravou v Olomouci. Hráčům do 13-ti let, tuto průkazku následně odebere do úschovy asistent dané věkové skupiny.

Stravování – probíhá ve spodních prostorách hotelu. Zahrnuje bufetovou snídani, oběd, večeři. Nutriční vyváženost stravy, drobné svačinky a pitný režim je zajištěn produkty – Nutrend. Prosíme všechny rodiče, aby nám co nejpozději do 30. června informovali zda jejich dcera či syn nepotřebuje jinou stravu, než tu která zde bude k 20. červnu představena. Ti co s námi jezdíte pravidelně víte, že naše strava je hodně zaměřena na dostatek bílkovin, jež jsou obsažené v mase, které nám dodává MÚÚÚ – Masokombinát Písek. A bílkoviny potřebujeme neboť tréninková náplň je pro většinu hráček a hráčů velmi náročná.

Obálka A5 + Kopie karty pojištěnce + Léky a predikace – ihned u registrace, předejte viditelně označenou obálku s léky, medikamenty, a informacemi co, kdy a jak podávat. Standardně si troufáme na složité operace kapesním nožíkem, ale obyčejná alergie na laktózu či vyrážka nás dost rozhodí. Proto koukněte na jídelníček a dle pokynů do 30. června pište, volejte!

Sportovní náplň – je koncipována dle možného fyzického a mentálního zatížení dané věkové skupiny. 80% náplně akce obsahuje sportovní aktivitu.

Podepsaná láhev/ bidon  – všichni účastníci musí mít s sebou láhev s vyměnitelným uzávěrem, do které budeme dětem doplňovat jemně ochucenou vodu. Láhev musí být označena jménem a příjmením!

Společenský program – během volných chvil pobytu je pro účastníky naplánován společenský program.

Co nezapomenout – zcela jistě sportovní obuv – kvalitní tenisky pro pohybovou a atletickou průpravu, dále pak kopačky s litou podrážkou na travnatý povrch, šroubovací kolíky nechejte doma! Klasické třívrstvé sportovní oblečení pro případ nepříznivého počasí včetně pláštěnky či nepromokavé bundy. Když prší, budeme sportovat! Oblečení na výlety, tedy tričko, mikinu, batůžek. Toaletní taštičku s kartáčkem a zubní pastou, může být i mýdlo :-).

Finance – je dobré mít z venku či uvnitř podepsanou peněženku (může být i štítek) s označením kolik peněz, jste svému zejména malému sportovci do 13-ti let poskytli. Případně s pokyny za co rozhodně nemá tyto peníze směňovat. Našim asistentům to usnadní případné nářky typu, že určitě měl od maminky deset tisíc korun na „mekáče“.

Kdy akce končí? – končíme v sobotu 23. července v 13:00 hodin (děti si, ale po vzájemné domluvě můžete odebrat i dříve), dopoledne máme ještě malý veselý program, pak následuje oběd a rozchod. Skupina Čechy odcestuje vlakem na Prahu. V kolik hodin tato skupina přijede a jakým vlakem uveřejníme zde k 15. červnu! a standardně přijedeme do Prahy na Hlavní nádraží, nikam jinam! Buďte dochvilní, neboť všichni docela těžce nesou, že musejí čekat na rodiče, kteří zůstali nechtěně v zácpě, případně si popletou den a jsou na chalupě za Prahou.

O co se snažíme – Všichni naši lektoři a trenéři se snaží být pořád pozitivně naladění a vychází našim účastníkům a rodičům ve všem vstříc. Podporujeme individualitu každého účastníka a při všech činnostech klademe důraz na pochopení probíraného tématu. Snažíme se, aby se je hráči/ hráčky nebáli používat v praktických situacích. Nedrilujeme, ale pomáháme se samostatně rozhodovat jak ve sportovních hrách, při samotných zápasech, tak i v běžném životě. Jsme rádi, když s námi hráči a hráčky komunikují, nebojí se pokládat otázky a vyžadovat odpovědi.

Karel Ševčík, řečený Bambik