Program – ELITE RUGBY CAMP 2022

Ke dnešnímu dni máme nahlášeno celkem 92 hráčů ve věku od 10-ti do 19-ti let a to samozřejmě zavazuje. Od našeho stálého partnera ubytování Clarion Congress Hotel – Olomouc, se nám podařilo navýšit kapacitu ještě o 5 dvojlůžkových pokojů, což v překladu znamená, že můžeme mezi námi přivítat už jen pouze 10 mladých adeptů ragby nebo trenérů či ragbyových nadšenců.

Jsme za to samozřejmě rádi, neboť v létě proběhne náš jubilejní 10. ročník kempů a navíc ve 20. roce našeho projektu Sport bez předsudků.

V programu samozřejmě dojde k určitým změnám a to nemám na mysli covid, ale převážně v samotném obsazení trenérského týmu, neb někteří naši trenéři jsou zároveň členy a reprezentanty exkluzivního týmu Dukla se k nám připojí později, protože budou hájit barvy České republiky na kvalifikačním turnaji „sedmiček“ na Mistrovství světa. Turnaj organizuje RUGBY EUROPE, čímž je řečeno vše.

Také jednáme s několika zahraničními adepty, neboť jak jistě víte, velmi rádi následně posíláme ty nejvhodnější adepty do zahraničí na tzv. zkušenou a to se nám docela daří, viďte kluci. Letos máme políčeno na Gruzii, Itálii a Austrálii.

Další proměnnou bývá počasí, jež pravidelně zamíchá s plánovaným programem a v poslední řadě komplexní únava našich mladých sportovců.

No, ale i tak je dobré být připravený a adaptabilní.

Karel Ševčík