Hotel Flora Olomouc je novým partnerem ubytování pro naše letní kempy 2023

Tento rok bude naším partnerem nový hotelový komplex. Změna se udála se po dlouhých osmi letech, kdy jsme spolupracovali s CPI, skupinou Accord Hotels. Nicméně nabídka od tohoto subjektu je v současné době nad naše ekonomické možnosti a naše organizace může dotovat výši ubytování jen do určité meze.

Jsme rádi, že budeme moci vyzkoušet tradiční olomouckou ubytovací „baštu“, která nabízí své služby zejména sportovním skupinám se kterými má bohaté zkušenosti.

Hotel je situován naproti parku Flóra a je vzdušnou čarou 500 metrů od centra. Když z hotelu vykročíme doprava narazíme po 300 metech na tramvajovou zastávku naproti restaurace „U Drápala“ alias „Musee de rugby“ odkud to máme dvě stanice ke sportovnímu areálu. Když zabočíme doleva, dojdeme zhruba po 10ti minutách na koupaliště či dopravní hřiště. Oba subjekty v horkém létě vždy využíváme hlavně ve volných chvílích. Když se vydáme kolmo přes park dorazíme přímo na náměstí ke kašně se želvou, případně k orloji a nebo do tzv. druhé klubovny „Na břehu Rhony“, kterou ke svým debatám nad sportovní náplní využívají zejména trenéři a dospělí návštěvníci letních kempů.

O tom co plánujeme a jaký bude v létě na obou kempech program, to vám přiblížíme příště.

Karel Ševčík