ELITE – Letní kemp

Určeno pro pokročilé hráče od 10 do 18 let

Olomouc – od 10 do 17. července 2021

Předpokládaná cena je 8.000,- Kč

V ceně je zahrnuto:

Speciální design sportovního vybavení – Ragbyová kolekce je letos v duchu POP ARTU, hlavním autorem je český grafik a umělec Karel Štědrý.

Kolekce obsahuje – Ragbyový dres, ragbyové trenýrky, štulpny s ponožkou, batůžek na záda a dětskou roušku

Nabízíme možnost finančního příspěvku z Fondu podpory

UbytováníHotel Comfort či Clarion – 4 hvězdičky

Stravování a pitný režim – Je v režimu bufetová snídaně, svačina, oběd, večeře, druhá večeře přímo na hotelu. Jelikož je naším Generálním partnerem společnost MÚÚÚ Písecké uzeniny, mohou se účastníci kempu těšit na opravdové kvalitní a kaloricky vyvážené pokrmy z opravdového masa! O pitný režim se postará náš partner Nutrend.

Doprava – Společná doprava z Prahy a do Prahy místenkovým vlakem Českých drah. Volná týdenní jízdenka MHD po Olomouci

Sportovní náplň – Trenéři – Francie, Gruzie, Česko – Dopolední odborné tréninkové jednotky a odpolední tematicky zaměřené tréninkové „Ateliéry“, určené jednotlivým postům či řešení herních situací.

Veselý program – Společenská náplň – Jak se stát skvělým ragbyovým hráčem. Písně a hry III. Ragbyového poločasu. Poznávání Olomouce a výlety do okolí (Brno, Dolní Morava). Hlavní náplní je velmi kvalitní a plnohodnotná ragbyová sportovní náplň zaměřená na individualitu hráčů.

Informace k úhradě

Nevratná záloha ve výši á 2. 500,- Kč/ nutno uhradit do 1. 4. 2021. Doplatek nejpozději ve výši á 5. 500,- Kč/ nutno uhradit do 1. 6. 2021. Celou částku můžete uhradit i jednorázově! Na základě vaší objednávky, můžeme vystavit fakturu.

Částky uhraďte na – Bankovní převod na účet – ČSOB  – 218105120/ 0300

Uveďte prosím – Variabilní symbol – 022021

Poznámky – ELITE mezera Příjmení a jméno účastníka akce

Další důležité informace

Kdy vlastně začínáme – Účastníci, kteří využívají vlakovou přepravu z Prahy začínají srazem na Hlavním nádraží cca v 10:00 hodin. Pro účastníky, kteří se dopraví po vlastní ose je registrace v místě ubytování v sobotu od 15:00 hodin. Ukončení kempů a vyzvednutí je možné následující v sobotu od 13:00 hodin. Po předchozí domluvě je možné přijet na akci později a dříve z ní odjet.

Kde budeme sportovat, trénovat a bavit se – V rámci kempu nejčastěji pracujeme na travnatém ragbyovém hřišti RC Olomouc, ale také v prostorách sportovního areálu, který nabízí tartanový ovál, ale zejména krytou posilovnu a atletický tunel včetně zázemí. V případě nepříznivého počasí můžeme využívat sportovní areál ZŠ Heyrovského, který poskytuje travnaté hřiště 50 x 30 m, ale i hřiště s plastickým povrchem, součástí areálu je i hřiště pro házenou a basketbal s tartanovým povrchem, krytá tělocvična a lezecká stěna. V rámci volnočasových aktivit se nabízí využití koupaliště v Olomouci, ale také cyklovýlet po královském městě či do nedalekých přírodních parků, popřípadě ZOO. Ve volných dnech, plánujeme výlety (bude upřesněno).

O co se snažíme – Všichni naši lektoři, trenéři, animátoři se snaží být vždy pozitivní a vycházet hráčům i rodičům ve všem vstříc. Vždy podporujeme individualitu každého účastníka a při tréninku klademe důraz na pochopení probíraného tématu. Snažíme se, aby se naši účastníci jej nebáli používat v praktických herních situacích. Naším cílem není hráče drilovat, ale naučit je samostatně myslet, chápat a posléze dané prvky používat v samotném utkání. Také jsme rádi, když s námi hráči komunikují a nebojí se pokládat otázky a následně reagovat na odpovědi.

Karel Ševčík a Yves Perrot